Tabere

Tabere pentru copii mici (2-6 ani)
Intr-o locatie departe de agitatia marilor orase, la Cheile Gradistei, alaturi de instructori specializati cei mici pot invata primii pasi in snowboarding. Tabara se desfasoara pe parcursul a 3 zile (2 nopti) unde copii se cazeaza impreuna cu parintii, sau cu insotitorul, beneficiind de o oferta speciala de cazare, masa si inchirierea echipament de snowboard al celor mici (casca, snowboard si boots), oferta de pret pentru aceste servicii fiind in functie de perioada aleasa si de numarul de familii participante la tabara. Rabdarea celor mici este o provocare pentru noi, astfel timp de 2 ore pe zi cei mici vor invata snowboarding si se vor juca in Burton Riglet Park, un loc special amenajat cu rampe in care distractia, siguranta si invatatul snowboarding-ului fac casa buna impreuna.

Pretul cursului pentru cele 3 zile de curs este de 600 lei/copil, iar inchirierea echipamentului de snowboard si serviciile de cazare se rezerva si achita separat la receptia complexului.

Despre Cheile Gradistei nu putem spune decat ca este un loc complet, unde confortul se imbina cu natura si linistea: piscina, SPA, teren de sport, fitness, cinema, patinoar, echitatie, plimbari cu snowmobil-ul si multe altele.