Backcountry snowboarding/splitboarding advanced camps

Ai vrea să explorezi locuri noi, spectaculoase și puțin umblate din munții Bucegi și Baiului și să te bucuri de pantele văilor abrupte și de culoare de pădure cu zăpadă neatinsă, în compania câtorva prieteni aproape la fel de antrenați ca tine? Ești pregătit să lași telecabina în urmă și să transpiri puțin mergând pe jos? Atunci ghizii noștri de backcountry te pot îndruma în siguranță, în locurile lor preferate de dat și la momentul potrivit, o experiență care îți va marca definitiv sezonul de dat!

Prețul serviciilor de ghid montan, instructajul specific de riding în off piste pentru cele 3 zile și cazarea pentru 2 nopti in camera dubla este de 1000 lei/persoană/în grup de min. 4 – max. 8 participanți. Perioda camp-ului va fi aleasa custom, în funcție de solicitări.

Despre Boarder’s Cottage putem spune este un loc unde confortul se îmbină cu natura și cu liniștea. Cabana este situată în inima muntelui, pe Furnica, la doar 5 minute de telegondolă și poate primi până la 8 persoane, în camere duble. Dispune de 4 camere, 3 băi, un living primitor cu șemineu, o bucătărie complet echipată și multă voie bună! Disponibilitatea se poate verifica pe site: https://www.airbnb.com/rooms/33113619