Curs LTR Splitboard (3 ore)

Țiai luat splitboard și încă te simiți ca un elefant pe gheață? Sau nu ai incercat niciodata distracția asta? Nu îți face griji, nu trebuie știi te dai pe schiuri înțelegi ce și cum e cu splitboardul tău. Hai cu noi și te vom învăța tehnici de urcare eficiente astfel încât te bucuri maxim de fiecare coborâre: kick turn-ul (nu este o lovitură din box), urcarea în Z, manevrarea și întreținerea pieilor de focă, etc. Știm splitboardul se adresează zonelor offpiste în care pericolul de avalanșă este unul real. Așa ne vom aloca timp și vom discuta noțiuni despre cum să parcurgi în siguranță terenul de riding, cum să te ferești de avalanșe și despre folosirea echipamentului indivitual de salvare din avalanșă compus din lopata + sondă + transceiver. Dacă nu ai încă în dotare, echipamentul de salvare din avalanșă ți-l putem aduce noi gratuit.

Instructorii noștri de splitboard vin din zona backcountry și îți vor pregăti cele mai bune explicații astfel încât la sfârșit de curs splitboardul fie elementul tău.

• 2 – 3 persoane, preț 330 RON/pers.
• curs privat individual 390 RON

Dacă nu ai încă în dotare, închirierea echipamentului compus din splitboard, piei de focă si bețe telescopice costă 150 RON/curs.