Curs LTR Splitboard (3 ore)

Țiai luat splitboard și încă te simiți ca un elefant pe gheață? Sau nu ai incercat niciodata distracția asta? Nu îți face griji, nu trebuie știi te dai pe schiuri înțelegi ce și cum e cu splitboardul tău. Hai cu noi și te vom învăța tehnici de urcare eficiente astfel încât te bucuri maxim de fiecare coborâre: kick turn-ul, urcarea în Z, manevrarea și întreținerea pieilor de focă, etc. Știm splitboardul se adresează zonelor offpiste în care pericolul de avalanșă este unul real. Așa ne vom aloca timp și vom discuta noțiuni despre cum să parcurgi în siguranță terenul de riding, cum să te ferești de avalanșe și despre folosirea echipamentului indivitual de salvare din avalanșă compus din lopata + sondă + transceiver. Echipamentul individual de salvare din avalanșă este obligatoriu și poate fi închiriat la prețul promoțional de 60 RON/zi.

Instructorii noștri de splitboard vin din zona backcountry și îți vor pregăti cele mai bune explicații astfel încât la sfârșit de curs splitboardul fie elementul tău.

• 2 – 3 persoane, preț 450 RON/pers.
• curs privat individual 540 RON

Dacă nu ai încă în dotare, închirierea echipamentului compus din splitboard, piei de focă si bețe telescopice costă 200 RON/curs.