Tabara LTR pentru copii mici ( 2- 6 ani)

În Sinaia, cei mici pot învața primii pași în snowboarding alături de instructori specializați, în compania unui mic grup de prieteni, ca fie gașca completă.

Răbdarea celor mici este o provocare pentru noi, astfel timp de 2 ore pe zi cei mici vor învața snowboarding și se vor juca în Burton Riglet Park, un loc special amenajat cu rampe, în care distracția, siguranța și învățatul snowboarding-ului fac casă bună împreună.

Tabăra se desfășoară pe parcursul a 3 zile (2 nopți) în care copiii se cazează împreună cu părinții sau cu însoțitorii. Perioda camp-ului va fi aleasa custom, în funcție de solicitări.

Prețul cursurilor de snowboard si pentru închirierea echipamentului de snowboard al celor mici (cască, snowboard și boots) pentru cele 3 zile este de 1000 lei/copil.

Pentru cazare recomandam Boarder’s Cottage, o cabană primitoare situată în inima muntelui, pe Furnica, la doar 5 minute de telegondolă, care poate primi până la 4 copii împreună cu însoțițorii lor. Oferta de preț  este în funcție de perioada aleasă și de numărul de participanți la tabăra. Disponibilitatea se poate verifica pe site-ul: https://www.airbnb.com/rooms/33113619

Despre Boarder’s Cottage putem spune este un loc unde confortul se îmbină cu natura și cu liniștea. Cabana este situată în inima muntelui, în cartierul Furnica și poate primi până la 8 persoane, în camere duble. Dispune de 4 camere, 3 băi, un living primitor cu șemineu, o bucătărie complet echipată și multă voie bună!