Curs Learn to Ride Rookies – 2 zile, câte 3 ore/zi

Vei avea ocazia, pe parcursul celor 2 zile de curs, să faci rapid și distractiv primii pași în snowboarding, să înveți să controlezi snowboardul, cât și să legi primele viraje pe o pârtie de dificultate medie. La sfârșitul acestui curs vei avea deja deprinderile necesare să îți poți utiliza singur echipamentul de snowboard închiriat, sau pe cel proaspăt achiziționat.

Orele de curs teoretic și practic se desfășoară la cabana Boarder’s LTR Center din Sinaia și pe pârtiile de schi agreeate de către școala noastră (Sinaia, Azuga, Cheile Grădiștei-Moeciu sau Poiana Brașov), stabilite de comun acord cu clienții noștri.

• 2 – 3 persoane, preț 840 RON/pers.
• curs privat individual 1000 RON

Echipamentul de ultima generatie Burton Learn to Ride, compus din snowboard și boots, se închiriază pe durata unui curs de doua zile la prețul preferențial de 100 lei, iar cei care doresc -l închirieze mai mult decât durata de 3 ore a cursului pe zi și primesc aprobarea instructorului, vor achita prețul de 90 lei/zi. Transportul pe cablu, inclusiv cel al instructorului, nu este inclus în pret și se achită separat de către cursanți.