Freestyle Camps

Ride More Freestyle Camp

Vrei să înveți primele tale trick-uri de freestyle snowboarding sau să le perfecționezi pe cele preferate, să înveți altele noi și să-ți desăvărșești stilul sub îndrumarea celor mai buni rideri de freestyle din țară?

Iszlay Gergő și Kinda Geza vor fi instructorii tăi preferați timp de 5 zile și îți vor arăta toată experiența lor despre cum să sari corect și în siguranță, să progresezi și să ai poziția corespunzătoare pe board. Și chiar cum să construieșți un “kicker” și un “landing” reușite.

Vei avea de călătorit doar până la Harghita Mădăraș, unde te vor aștepta cel mai reușit snowpark pentru începători din țară, dar și spectacolul celei mai tari competiții de freestyle de la noi, Battle On Snow 2023!

Sesiunile de dat te vor pregăti să participi, dacă dorești, la concursul de freestyle pentru amatori de sâmbătă, din snowpark-ul mic, o experiență de neuitat! Iar cireașa de pe tort va fi riders party-ul acela tare, de care ai mai auzit, în compania întregii scene locale de snowboarding, cât și a invitaților din străinătate.

Vei avea timp suficient între sesiuni ca să te relaxezi, cât și să explorezi pârtiile stațiunii și spoturile offpiste preferate de instructorilor tăi.

???? CÂND: Evenimentul va avea loc in martie 2023, in functie de desfasurarea Battle on Snow 2023,  4 nopți, de miercuri la amiază până duminică, după prânz.

???? UNDE: Harghita Mădăraș

Camp-ul include cazarea în camere duble, triple și un apartament de 4 persoane, situate în cele 2 cabane de poveste, așezate adânc în pădure, rezervate doar pentru noi și dotate cu bucătărie, living și o saună.

???? CÂT

– pentru early birds, până pe 31 decembrie 2022: 1790 de lei, cu plata unui avans de 490 de lei nereturnabil, la înscriere, iar restul achitat la check in în cabană
– pentru înscrieri începând cu 1 ianuarie 2023: 1990 de lei, cu plata avansului de 490 de lei nereturnabil la înscriere, iar restul achitat la check in în cabană
Dacă camp-ul se va anula (ceea ce sperăm să nu se întâmple), îți vom returna întreaga sumă plătită pentru avans.

Prețul include:
– 4 nopți de cazare în cameră dublă, triplă sau apartament de 4 locuri (de miercuri până duminică)
– micul dejun la pensiunea Súgó (10 min. de mers pe jos de la cabana noastră)
– 6 sesiuni de freestyle snowboarding (de miercuri după-amiază până duminică după-amiază)
– skipass pentru 5 zile
– echipamente de test puse la dispoziție de către Boarder’s Store, cât și reduceri speciale pentru achiziția de echipament de snowboarding oferite participanților la camp.

JOIN IN:

Rezervă-ți locul la contact@burtonltr.ro, completând informațiile despre tine și despre nivelul tău de dat pe snowboard.
Vom analiza solicitarea ta, apoi vei primi un mesaj de confirmare a rezervării și detalii despre plata avansului.
Pasul final pentru rezervare este plata avansului de 490 lei, facută în maxim 24 ore de la primirea mesajului de confirmare a locului, iar restul achitat la check in în cabană.
Avem doar 20 de locuri disponibile!

Te așteptăm!
Echipa Burton Learn to Ride Romania