Curs Learn to Ride Discovery – 3 ore

Încă nu te-ai dat niciodată pe un snowboard și vrei să vezi cât de mult ți-ar placea? Experimenteaza în siguranță, natural și distractiv, primele senzații de alunecare pe placă, cu echipamentul potrivit și sub îndrumarea unui instructor experimentat. Este foarte posibil să faci primul viraj pe snowboard din viața ta incă din prima zi de dat!

Orele de curs teoretic și practic se desfășoară începand de la cabana Boarder’s LTR Center din Sinaia de unde închiriem echipamentul și in continuare pe pârtiile de schi agreeate de către școala noastră (Sinaia, Azuga, sau Poiana Brașov), stabilite de comun acord cu clienții noștri.

• 2 persoane, preț 450 RON/pers.
• curs privat individual 540 RON

Echipamentul de ultima generatie Burton Learn to Ride, compus din snowboard și boots, se închiriază pe durata unui curs la prețul preferențial de 50 lei, iar cei care doresc -l închirieze mai mult decât durata cursului și primesc aprobarea instructorului, vor achita prețul de 90 lei/zi. Transportul pe cablu, inclusiv cel al instructorului, nu este inclus în pret și se achită separat de către cursanți.