Cursuri Learn To Ride Kids – 2 ore

Te dai pe snowboard și vrei ca și cel mic se dea?

Atunci Burton Riglet Park-este este locul ideal pentru primii pași ai copilul tău, daca are vârsta mai mică de 6 ani. Alături de un instructor specializat, având la dispoziție cele mai noi echipamente de snowboard dedicate copiilor, cel mic va invața primii pași în snowboarding într-un mediu distractiv și în siguranță. Burton Riglet Park-ul este o zona delimitată plata, în care copiii vor parcurge diferite exerciții pe mai multe trasee distractive cu suișuri și coborâșuri.

Pentru cei mai mari de 6 ani, sau pentru cei mici care s-au distrat deja in Riglet Park, avem un program eficient, cu exerciții care încep pe o pârtie deservită de o banda transportoare, iar apoi direct pe pârtia mare, in viraje controlate de noi prin intermediul unei veste speciale si a unei corzi de tractare.

Cursul este individual, durează 2 ore, cu pauze incluse în funcție de dispoziția copilului și costă 300 lei, inclusiv echipamentul format din cască, snowboard Burton LTR mic ( 70-120 cm lungime) cu riglet reel (coarda de tractare) și boots.