Copiii si snowboardul

N-ai zice, fie vant fie soare, copiii nu au nici o problema in a invata sa se dea pe snowboard. Desi pe 22.12.2015, toate instalatiile din Sinaia erau inchise din cauza vantului, la Burton Riglet Park-ul de la baza partiei Valea Soarelui din Sinaia lucrurile stateau total diferit: fara vant, doar soare si liniste. Ariana are “decat” 3 ani si se bucura de fiecare data cand se urca pe placa. Asta-i a doua oara.

Dupa cele doua evenimente Welcome to Winter ’16 si World Snowboard Day in care joaca copiilor a fost diferita fata de banalul parc de “distractii”, nu putini parinti au rezonat cu ideea ca cel mic nu este niciodata prea mic pentru snowboard. Catinca din Brasov, la doar 2 ani, este un alt exemplu:

Catinca

Totul fiind mascat de termenul joaca, copiilor le este foarte usor sa dobandeasca primele notiuni de snowboard. Un loc special amenajat si cu un echipament adecvat (placi de snowboard de la 70cm), trebuia uitata ideea ca la varsta frageda cel mic trebuie sa invete ski. Tehnologia a evoluat, asa ca mentalitatiile noastre nu trebuie sa stagneze. Copilul va prinde gustul, isi va aduce aminte negresit ca “atunci cand era mic” prima oara s-a dat pe snowboard si i-a placut.