Boarder’s LTR Center Sinaia

Concepută ca o școală specializată de snowboard, Boarder’s Learn to Ride Center Sinaia este în același timp centru de închiriere de înaltă clasă, cât și test-center pentru echipamentele din cele mai noi colecții Burton Snowboards.
Instructorii școlii noastre de snowboard sunt atestați internațional ISIA (International Ski Instructors Association) și AMPSR (Asociația Monitorilor Profesioniști de Schi din România), au mare experiență și sunt recunoscuți în domeniu, având în spate inițierea, începând cu anul 2001, a mai bine de 1.000 de noi practicanți ai snowboarding-ului.

Echipamentul Burton Learn To Ride pe care îl punem la dispoziție este de ultimă generație, construit special pentru a facilita primii pași în snowboarding și se adresează atât adulților cât și copiilor, începând deja cu vârsta de 2 ani.
Accesul la serviciile Boarder’s LTR Center din Sinaia se face pe baza unei programări prealabile și a rezervării echipamentului necesar.

Orele de curs teoretic și practic se desfășoară la cabana Boarder’s LTR Center din Sinaia și pe pârtiile de schi agreeate de către școala noastră, stabilite apoi de comun acord cu clienții noștri, conform modulelor de curs oferite.