Cursuri Learn to Ride

Cursuri in Burton Riglet Park pentru copii intre 2 si 6 ani
Te dai pe snowboard si vrei ca si cel mic sa se dea? Atunci Burton Riglet Park-este este locul ideal pentru copilul tau. Alaturi de un instructor specializat, avand la dispozitie cele mai noi echipamente de snowboard dedicate copiilor, cel mic va invata primii pasi in snowboarding intr-un mediu distractiv si in siguranta. Burton Riglet Park-ul este o zona delimitata plata, in care copiii vor parcurge diferite exercitii pe mai multe trasee distractive cu suisuri si coborasuri.

Cursul este individual, dureaza 2 ore, cu pauze incluse in functie de dispozitia copilului si costa 300 lei, inclusiv echipamentul format din casca, snowboard Burton LTR mic ( 70-100 cm lungime) cu riglet reel (coarda de tractare) si boots.


 

Curs Learn to Ride Discovery – 3 ore
Încă nu te-ai dat niciodată pe un snowboard și vrei să vezi cât de mult îți place? Experimentezi în siguranță, natural și distractiv, primele senzații de alunecare pe placă, cu echipamentul potrivit și sub îndrumarea unui instructor experimentat. Este foarte posibil să faci deja primul viraj pe snowboard din viața ta!

Orele de curs teoretic și practic se desfășoară la cabana Boarder’s LTR Center din Sinaia și pe pârtiile de schi agreeate de către școala noastră (Sinaia, Azuga, Cheile Grădiștei-Moeciu sau Poiana Brașov), stabilite de comun acord cu clienții noștri.

• 2 – 3 persoane, preț 210 RON/pers.
• curs privat individual 300 RON

Echipamentul de ultima generatie Burton Learn to Ride, compus din snowboard, boots și cască, se închiriază separat la prețul preferențial de 50 lei/curs/pers. Transportul pe cablu al instructorului nu este inclus în pret și se achită separat de către cursanți.


 

Curs Learn to Ride Rookies – 2 zile, câte 3 ore/zi
Vei avea ocazia, pe parcursul celor 2 zile de curs, să faci rapid și distractiv primii pași în snowboarding, să înveți să controlezi snowboardul, cât și să legi primele viraje pe o pârtie de dificultate medie. La sfârșitul acestui curs vei avea deja deprinderile necesare să îți poți utiliza singur echipamentul de snowboard închiriat, sau pe cel proaspăt achiziționat.

Orele de curs teoretic și practic se desfășoară la cabana Boarder’s LTR Center din Sinaia și pe pârtiile de schi agreeate de către școala noastră (Sinaia, Azuga, Cheile Grădiștei-Moeciu sau Poiana Brașov), stabilite de comun acord cu clienții noștri.

• 2 – 3 persoane, preț 400 RON/pers.
• curs privat individual 500 RON

Echipamentul de ultima generatie Burton Learn to Ride, compus din snowboard, boots și cască, se închiriază separat la prețul preferențial de 100 lei/curs/pers. Transportul pe cablu al instructorului nu este inclus în pret și se achită separat de către cursanți.

 


 

Curs LTR avansați Freestyle (3 ore)

Vrei să înveți primele trick-uri de freestyle fără apeluri la 961, sau să le perfecționezi pe cele preferate, să înveți altele noi și să-ți desăvărșești stilul, sub îndrumarea unui pro rider și instructor ISIA ? Instructorul tău, îți va arăta cum să sari corect (ollie) și în siguranță, să ai poziția corespunzătoare pe board și chiar cum să construiești un “kicker” și “landing” reusit.

• 2 – 3 persoane, preț 300 RON/pers.
• curs privat individual 360 RON

Orele de curs se desfasoara in unul dintre snowpark-urile de la Harghita-Madaras, Sinaia, Arena Platos, sau Vidra-Transalpina, stabilit de comun acord de clienții noștri cu instructorul disponibil. Transportul pe cablu al instructorului nu este inclus în pret și se achită separat de către cursanți.


 

Curs LTR avansați Freeride (3 ore)

Te-ai săturat de aglomerație și pârtii bătute, înghețate sau chiar făcute varză? Învață să te dai “Off Piste”, să plutești în powder și să te bucuri de natura salbatică!
Vei învăța cum să apreciezi și să parcurgi în siguranță terenul de riding, cum să te ferești de avalanșe, cum să folosești, în caz de nevoie, echipamentul individual de salvare din avalanșă (transceiver-ul, sonda, lopata) și cum să dai primul ajutor.

• 2 – 4 persoane, preț 300 RON/pers.
• curs privat individual 360 RON

Orele de curs se desfasoara in zonele de backcountry din Sinaia si Balea. Transportul pe cablu al instructorului nu este inclus în pret și se achiată separat de către cursanți.


 

Backcountry guiding (tura de o zi, cu 4-5 ore de riding si deplasare in teren)

Ai vrea să explorezi locuri noi, spectaculoase și puțin umblate, din munții Bucegi, Baiului, Făgăraș și să te bucuri de pantele văilor abrupte și de culoare de pădure cu zăpadă neatinsă, în compania câtorva prieteni aproape la fel de antrenați ca și tine? Ești pregătit să lași telecabina în urmă și să transpiri puțin mergând pe jos? Atunci ghizii noștrii de backcountry te pot îndruma în siguranță, în locurile lor preferate de dat și la momentul potrivit, care îți va marca definitiv sezonul de dat!

• 2 – 4 persoane, preț 300 RON/pers.*
• individual 460 RON

* echipamentul individual de salvare din avalanșă este obligatoriu (transceiver, sondă, lopată, rucsac) și poate fi închiriat la prețul promoțional de 50 lei/zi. Transportul pe cablu al instructorului nu este inclus în pret și se achită separat de către cursanți.