Școală de Vară pe 2 roți la Cheile Grădiștei

trek

Vara nu înseamnă doar vacanțe la mare. De #BurtonLTR nu scapi nici în sezonul cald. Împreună cu prietenii noștri de la Backcountry Romania te provocăm să îți aduci copilul la Cheile Gradișteii pentru 2 zile de “Școală de Vara” pe care nu le va uita. Multă natură și sport, cât mai departe de tabletă și smartphone.

Noi credem că MTB-ul este snowboarding-ul de vară, așa că pregătește-i bicicleta, umflă-i roțile, pune-i casca și de aici îl preluăm noi:

● Tehnică – suntem convinși că îl vom cuceri total pe cel mic cu pump-track-ul nostru – circuit amenajat special creat pentru a exersa tehnicile de intrare în viraj, depășire obstacole
● Servisare – ca sa te scutim de veșnica strigare “Tata, mi s-a stricat bicicleta!” credem că este imperios necesar să îi învățăm și câte ceva din tainele mecanicii: “Cum să ai grijă de bicicleta și să nu mai plângi când ai o pană”
● Practică – după exersare în pumptrack vom ieși pe traseu să cunoaștem zona si să abordăm aplicat subiecte precum: frânarea, schimbarea vitezelor, coborârea și urcarea eficientă

Si pentru că la Cheile Grădiștei muntele îți pică în cap, duminică avem o surpriza – Backcountry Romania te invită la o tură de test cu bicicleta asistată electric. Vei testa conceptul de Ebike într-o plimbare spectaculoasă pe dealurile din împrejurimi, pe poteci de pădure și creste înverzite, toate alături de un ghid acreditat de #MTB.

Cine poate să participe
Copilul tău știe deja sa meargă pe bicicletă dar vrea mai mult decât o plimbare prin parc? Dacă are peste 5 ani ne ocupăm noi de el.

Ce este inclus în pretul de 490 Lei:
‣2 zile de cursuri, antrenament și practică cu cel mic într-un spațiu amenajat de Scoală, cu obstacole create special pentru a simula condițiile reale – o întreaga infrastructura care sa susțină procesul de învățare.
‣discount cazare Cheile Gradiștei
‣1 tură test de e-bike împreună cu ghid
‣acces in #pumptrack
‣posibilitatea de închiriere biciclete/e-bike adulți și copii

Pentru înscrieri si mai multe informații – Marius: 0785 439 709

One thought on “Școală de Vară pe 2 roți la Cheile Grădiștei

  • April 22, 2018 at 12:08
    Permalink

    Daca am 16 ani, pot veni?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *